Younes el Yandouzi

Younes (UEFA B) houdt van de interactie met spelers en heeft een scherp oog voor individuele ontwikkelpunten. Hij is bijzonder goed in het helder en duidelijk uitleggen op groeps- en individueel niveau. Trainer van Hercules O18-1 en Technisch Manager Bovenbouw bij PVCV.

Younes traint komend seizoen de JO18-1 van usv Hercules en is Technisch Manager Bovenbouw bij PVCV.

Wat onze spelers zeggen over Younes el Yandouzi
Op dit moment zijn er geen testimonials aanwezig over Stefan.
Deze sectie zal dan ook niet zichtbaar zijn op de online website.

Zijn voetbalplezier straalt over naar jong en oud en zijn enthousiasme is werkelijk aanstekelijk.

Een grote kracht van hem is het verzamelen van de juiste mensen om zich heen en om elke uitdaging tot een succes te brengen. SIMO Champs is uit pure passie voor het voetbal geboren, voor kinderen en jongeren die voetbal leuk vinden en graag nieuwe dingen willen leren.

Younes houdt van de interactie met spelers en heeft een scherp oog voor individuele ontwikkelpunten. Hij is bijzonder goed in het helder en duidelijk uitleggen op groeps- en individueel niveau. Hij is in het bezit van een UEFA B licentie en heeft jarenlange ervaring met het trainen van verschillende hoofdklasse-teams. Hij heeft daarnaast ervaring als docent wiskunde op UniC en is in het bezit van een 2e-graads docentenopleiding.

En wanneer geniet Younes het meest? Als de strijd om de bal het hevigst is, zweetdruppels rondvliegen en als een speler die ene actie durft te maken, die wonderschone pass geeft, de bal perfect wordt aangenomen en dat onhoudbare doelpunt wordt gescoord.

Ben jij de volgende SIMO Champ?
Neem contact op!

Aanmelden