Stefan Kraan

Stefan (UEFA C) heeft in de jeugd van o.a. Alphense Boys en VV De Meern gekeept en gaat komend seizoen in het eerste elftal van PVC keepen. Als trainer heeft hij al jarenlang ervaring met het begeleiden en trainen van keepers en veldspelers. Komend seizoen trainer van PVCV O13-2.

Stefan traint komend seizoen de 2009-talenten van PVCV die in een hogere leeftijdsgroep gaan uitkomen in de hoofdklasse.

Wat onze spelers zeggen over Stefan Kraan
Op dit moment zijn er geen testimonials aanwezig over Stefan.
Deze sectie zal dan ook niet zichtbaar zijn op de online website.

Stefan zal bij de trainingen van SIMO Champs zowel keepers als spelers gaan trainen.

Met zijn UEFA C licentie en fantastische vermogen om spelsituaties uit wedstrijden terug te brengen tot uitdagende techniekoefeningen waarbij spelers tot het uiterste gaan om hun techniek te perfectioneren, zijn wij ervan overtuigd een heuse topper binnen te hebben gehaald!

Daarnaast is hij als pedagogisch medewerker werkzaam bij Topkids Kinderopvang: los van zijn trainerskwaliteiten is hij dus ook goed onderlegd op pedagogisch vlak. Een uitstekende match met SIMO Champs dus!

Het moge duidelijk zijn dat wij behoorlijk in onze nopjes zijn met deze samenwerking en genieten elke week weer van zijn enthousiasme.

Ben jij de volgende SIMO Champ?
Neem contact op!

Aanmelden