Sanjeev Kalloe

Sanjeev zal training geven op het gebied van mentale- en fysieke kracht. Het voetbal van nu en straks vraagt steeds meer van een voetballer: meer discipline, een betere concentratie en een uitstekende kennis en beheersing van je eigen lichaam. Komend seizoen trainer van UVV O9-1.

Sanjeev focust zich op de snijdvlakken van voetbal en zelfverdedigingssporten als worstelen, boksen en judo.

Wat onze spelers zeggen over Sanjeev Kalloe
Op dit moment zijn er geen testimonials aanwezig over Stefan.
Deze sectie zal dan ook niet zichtbaar zijn op de online website.

Sanjeev heeft al ruim 25 jaar ervaring in de zelfverdedigingswereld.

Als kickbokser en worstelaar startte hij bij FC Franciska en van daaruit heeft hij jarenlang furore gemaakt bij andere zeer gerespecteerde scholen in Utrecht. Daarnaast nu ook al ruim 15 jaar ervaring als trainer/leraar kickboks, zelfverdediging, weerbaarheid en MMA voor jeugd en volwassenen.

Vooral de laatste jaren verschuift het zwaartepunt van zijn intensieve trainingen.

Vooral de laatste jaren verschuift het zwaartepunt van zijn intensieve trainingen steeds meer richting het begeleiden van voetballers op het fysieke- en mentale vlak. Tijdens het seizoen traint hij elke week voetbalteams van verschillende voetbalverenigingen. Veel van de principes voor deze trainingen komen overeen met die van het Athletic Skills Model. Het belangrijkste principe is dat de motoriek van sporters beter wordt als sporters op verschillende manieren leren bewegen.

Bovenstaande ervaringen in combinatie met zijn uitmuntende didactische kwaliteiten, uitdagende trainingen en passie voor sport in het algemeen, zorgen ervoor dat wij onwijs gelukkig zijn met deze samenwerking. Zijn gevoel voor humor en feeling voor het begeleiden van kinderen zorgen ervoor dat spelers na een training niet alleen beter en sterker zijn geworden, maar ook dat zij met een grote glimlach de training verlaten (en later weer binnenkomen..).

Ben jij de volgende SIMO Champ?
Neem contact op!

Aanmelden