Karoy Swanink

Karoy (UEFA C) heeft in het verleden 9 jaar lang verschillende selectieteams in de onderbouw van UVV getraind en is volgens kenners één van de beste onderbouw-trainers in de regio. Komend seizoen traint hij de O15-1 van SCH '44 en is hij HJO bij diezelfde club.

Karoy traint de O15-1 (hoofdklasse) SCH '44. Daarnaast co-ontwikkelt hij het trainingsprogramma voor onze buitenmodules.

Wat onze spelers zeggen over Karoy Swanink
Op dit moment zijn er geen testimonials aanwezig over Stefan.
Deze sectie zal dan ook niet zichtbaar zijn op de online website.
Karoy heeft de afgelopen jaren verschillende selectieteams in de onderbouw van UVV getraind en is al een paar jaar in het bezit van de UEFA C licentie. Volgens kenners één van de beste onderbouw-trainers in de regio.

Karoy’s trainingen kenmerken zich door een hoge mate van discipline, inzet en intensiteit. Dit altijd in combinatie met ongelofelijk veel enthousiasme en van tijd tot tijd een dolletje. Spelers voelen zich hierdoor veilig en durven fouten te maken. Daarnaast vindt de goedlachse Karoy altijd een manier om elke speler/speelster, van elk niveau, optimaal uit te dagen.

Alle ingrediënten zijn er dus om onze aanstaande SIMO Champs naar een veel hoger niveau te tillen; het moge duidelijk zijn dat de match met SIMO Champs snel gevonden was..

Wij zijn onwijs trots op deze samenwerking en kunnen niet wachten tot de trainingen gaan starten..!

Ben jij de volgende SIMO Champ?
Neem contact op!

Aanmelden