David Slobbe

Talentherkenning doen wij niet alleen bij onze deelnemers. David -keepend in de O17-1 van vv De Meern- is pas zestien jaar oud, maar heeft ongelofelijk veel feeling voor het trainersvak en weet zijn kennis goed over te brengen op jonge voetballers en keepers.

David zal komend seizoen bij De Meern actief zijn als assistent keeperstrainer.

Wat onze spelers zeggen over David Slobbe
Op dit moment zijn er geen testimonials aanwezig over Stefan.
Deze sectie zal dan ook niet zichtbaar zijn op de online website.
David Slobbe is onze nieuwste aanwinst en geeft vanaf het voorjaar 2020 training bij SIMO Champs.

David keept zelf al jaren in de hoogste selectieteams van vv De Meern en heeft ook al meerdere keren stage mogen lopen bij onder meer de KNVB. Naast zijn keeperstalent viel het ons op dat David ook wel heel veel verstand van het hele spel heeft: van keeperstechniek tot aanvallend tactisch voetbal. Verder was onze inschatting dat David door zijn enthousiasme en prettige persoonlijkheid deze kennis weleens heel goed over zou kunnen brengen op jonge voetballertjes..

Tijdens zijn stageperiode bij SIMO bleek al snel dat wij dit goed hebben ingeschat en wij zijn er heel erg blij mee dat wij hem nu als vaste trainer kunnen binden! David zal -letterlijk en figuurlijk- als vliegende kiep worden ingezet, omdat hij nou eenmaal oog heeft voor de technische ontwikkeling van zowel keepers als veldspelers.

Wij zijn behoorlijk in onze nopjes met het aantrekken van dit zestienjarige talent en wensen hem veel succes met het trainerschap bij SIMO Champs!

Ben jij de volgende SIMO Champ?
Neem contact op!

Aanmelden