Onze trainers

David Slobbe

Talentherkenning doen wij niet alleen bij onze deelnemers. David -keepend in de O17-1 van vv De Meern- is pas zestien jaar oud, maar heeft ongelofelijk veel feeling voor het trainersvak en weet zijn kennis goed over te brengen op jonge voetballers en keepers.

Meer over David Slobbe
Sanjeev Kalloe

Sanjeev zal training geven op het gebied van mentale- en fysieke kracht. Het voetbal van nu en straks vraagt steeds meer van een voetballer: meer discipline, een betere concentratie en een uitstekende kennis en beheersing van je eigen lichaam. Komend seizoen trainer van UVV O9-1.

Meer over Sanjeev Kalloe
Stefan Kraan

Stefan (UEFA C) heeft in de jeugd van o.a. Alphense Boys en VV De Meern gekeept en gaat komend seizoen in het eerste elftal van PVC keepen. Als trainer heeft hij al jarenlang ervaring met het begeleiden en trainen van keepers en veldspelers. Komend seizoen trainer van PVCV O13-2.

Meer over Stefan Kraan
Younes el Yandouzi

Younes (UEFA B) houdt van de interactie met spelers en heeft een scherp oog voor individuele ontwikkelpunten. Hij is bijzonder goed in het helder en duidelijk uitleggen op groeps- en individueel niveau. Komend seizoen trainer van Hercules O19-1.

Meer over Younes el Yandouzi
Losha Kloosterman

Losha heeft in de O12-1 én O13-1 van FC Utrecht (!) gekeept en heeft inmiddels al vier jaar ervaring als Hoofd Jeugdkeeperstrainer bij voetbalvereniging SC Woerden! Komend seizoen traint hij de keepers van O11-O14 bij usv Hercules. En dat al op je achttiende..!

Meer over Losha Kloosterman
Karoy Swanink

Karoy (UEFA C) heeft de afgelopen 9 jaar verschillende selectieteams in de onderbouw van UVV getraind en is volgens kenners één van de beste onderbouw-trainers in de regio. Komend seizoen traint hij de O14-1 van SCH '44.

Meer over Karoy Swanink

Een paar vragen aan onze trainers...

No items found.

Ben jij de volgende SIMO Champ?
Meld je snel aan!

Aanmelden